Nieuw huis! - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van jeske bults - WaarBenJij.nu Nieuw huis! - Reisverslag uit Wenen, Oostenrijk van jeske bults - WaarBenJij.nu

Nieuw huis!

Door: Jeske

Blijf op de hoogte en volg jeske

21 December 2004 | Oostenrijk, Wenen

Lieve Leute,

Zondag ben ik in St Anton aangekomen. Het was best een gedoe met de taxi en zo, maar het is uitendelijk gelukt. Maarten zit met nog drie mensen van ´onze groep´ in een groot appartementencomplex voor skileraren en ik woon nu ongeveer 40 minuten lopen van St Anton, in St Jakob (adres krijgen jullie nog wel). Het is een heel groot huis, waarbij ik op de bovenste verdieping woon. Mijn kamergenootje moet nog arriveren. Vanaf mijn balkon (!) heb ik een heel mooi uitzicht op de bergen.
Gister hebben we een training gehad om het gebied te leren kennen, vandaag hebben we training gehad dat gericht op kinderen was. Morgen de laatste training voordat we gaan werken, tijdens het lesgeven hebben we twee keer in de week skileraren training, daar verheug ik me erg op.
Ik ga er helaas weer een eind aan breien, dit internetcafé is heel erg duur! Als het goed is heeft het appartementencomplex over een week internet en kan ik daar gratis internetten, I hope so!
Bedankt voor al jullie leuke berichten op mijn e-mail en via deze site, zo blijf ik een beetje op de hoogte!
Volgende keer laat ik meer weten al dan niet via de e-mail, want ik heb heel veel te vertellen.

Liefs en een zoen, Jeske

• 21 December 2004 - 19:40

Emilie:

lieve jes, leuk

• 21 December 2004 - 19:42

Emilie:

lieve jes...foutje..leuk dat je het zo leuk hebt!En veel pelzier met lesgeven aan de kinderen!Over een tijdje hoop ik dat jij of maart ons ook les gaat geven!Tot in februari en ik bel of sms je snel!xxx en doe de groeten aan maart!

• 21 December 2004 - 20:08

Lies:

Heee Jessie!!
    Leuk, man! Nu gaat het écht beginnen!! Spannend, joh! Het klinkt wel goed allemaal, de hele dag lekker in de sneeuw!!
    Is 40 minuten lopen veel? Moet je dat elke dag met je ski's, of kan je die daar laten staan? En hoe is het huis verder? Relaxed een balkon, dan kun je lekker bruin worden!! ;-)
    Echt leuk dat we via deze site zo op de hoogte worden gehouden, superhandig! Nou, meissie, heel veel plezier en succes!! Enne, al lekkere skileraren gespot...??? Tot mails!!
    Kus, Lies

• 22 December 2004 - 11:32

Freek:

He Jes,

Leuk hoor dat het nu eindelijk echt gaat beginnen!! Wel een beetje balen dat je zo ver van de rest en van St. Anton af zit... Maar wel een mooi appartement! Meissie, Heel lief dat je gister nog effe belde!! Was leuk om je even te horen! En wanneer horen we nou meer over W....??? Hihi, jes tot mails!!
    geniet!!!

• 22 December 2004 - 23:42

Ka:

Lieve jes!
    Bedankt voor je leuke mailtjes en berichtjes. En ik vond het zo leuk je stem even te horen toen je freek belde!! Ben blij dat je het allemaal zo leuk vind, dan is het minder moeilijk je te missen, alhoewel het nog niet gewend is dat je weg bent... Jammer dat je niet met Maart en zo in een appartement zit, maar wie weet komt dat nog. Freek heeft het ook al "gementioned" maar ook ik ben benieuwd naar Your Mystery Guy... Laat ons snel wat horen!

Meis, ik mis je, liefs xx KA

• 23 December 2004 - 11:23

Nijn:

lieve jes wat een leuk allemaal! Super dat je straks gratizz internetten kan verwacht dan natuurlijk ook heel veel mailtjes!! Ben benieuwd naar alle verhalen. fijne kerstdaagjes in de sneeuw! liefs nijntje

• 26 December 2004 - 01:15

MERRY CHRISTMAS !!!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

nijn

• 26 December 2004 - 10:42

Michelle:

Ha lieve Jes!
    Hoop dat je n goed en lekker feestelijk wit kerstweekend hebt! Beetje laat, maar wil toch nog even kwijt wat voor n mooie site dit is! Echt leuk dat je ons zo goed op de hoogte houdt. Gefeliciteerd met je skilerarendiploma!!!!Dat moet n lekker gevoel zijn. Hoop dat je het goed gevierd hebt!Aan je mails te zien heb je het ook ongelofelijk naar je zin. Hoop dat je n allerliefst kamergenootje hebt gekregen. Geniet van alle mooie dingen, ben benieuwd naar alle verhalen uit jouw sneeuwparadijsje!
    dikke kus michelle

• 30 December 2004 - 22:59

Ka:

Lieve Jes!!!

Wat een leuke mail! Bedankt! Leuk om je verhalen te lezen, ik ga over een dag skien en kan nu helemaal al niet meer wachten! Fijn dat het allemaal zo goed gaat en dat je zulke leuke (en lieve...) mensen om je heen hebt!
    Laat je gauw weer wat van je horen???
    Alvast een goed uiteinde en een kanllend 2005!!! Een jaar vol geluk en liefde gewenst, en heel veel sneeuw in jouw geval, hihi.

Liefs, dikke kus KA

• 09 Januari 2005 - 06:50

Anne:

Hey lieve Jes, kijk nu pas op je site, schandalig he? Maar dan wel vanuit Indonesie, dus extra bijzonder! Wat een leventje heb je daar, dat lesgeven gaat je vast heel goed af, als geboren lerares! En ja, de sneeuw, daar heb ik ook alle vertrouwen in bij jou. Geniet ervan, enne, kun je niet heel toevallig stiekem ofzo een foto van je lover op de site zetten, ben nl wel heeeeeel benieuwd!
    dikke kus An

• 17 Januari 2005 - 13:13

Ka\'tje:

meisje, hoe is het met je??? gaat het allemaal nog lekker daar. mn vakantie was echt super, heerlijk zon en sneeuw!! en het gebied was ook heel erg leuk. zag allemaal skileraren en werd wel jaloers, het lijkt me zo leuk en heerlijk!!!

lieverd, geniet!!! liefs xx KA

• 20 Januari 2005 - 09:22

Nijn:

he lieve jes hoop dat alles nog steeds super gaat!! Ben nog steeds jaloers ondanks mijn eigen topvakantie! tot snel liefs nijn

• 20 Januari 2005 - 16:18

Judith:

Dag lieve Jeske!
    Werd voor mij ook eens tijd om op je site te kijken. Zo te lezen heb je het echt geweldig naar je zin, mooi! Ik vermaak me ook prima in Huize Ben, voel me vereerd dat ik er mocht komen wonen. Maybe wordt het ook eens tijd voor een mail, dus die zal ik maar eens sturen! Geniet van de komende 4 maanden, die zijn echt zo voorbij!
    Veel liefs, Judith